Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
piktorka2 |
2015.02.28. 14:36 (#17) |
|
|
Azért azt elfelejtettem mondani, hogy az üzletben vásárolt füstölt árunak nevezetteknek a felel csak érlelt és nem valódi füstölt. Na az bezöldülhet. |
|
piktorka2 |
2015.02.28. 14:34 (#16) |
|
|
Én speciel nem szeretem a mélyhűtött disznóságot.
Szeretem a kamra illatát, amit a bor és a füstölt cucc határoz meg.
A hagyományos módon kanyarítottam ma is a lógó füstölt combból a Ham and eggs- hez (hemendex) valót. Jól írtam? Nem, ugye. De azért finom volt, pedig már lassan március van. A kalbászunk is finom, és nem romlott. Valóban csöpög. de a döngölt padló elszívja. Ez adja a kamra bucihéját. |
|
hatarvadasz |
2015.02.28. 13:02 (#15) |
|
|
Ne lenne egyszerűbb megenni frissiben és beülni a hűtőbe!
Így a hideg kirázná az embert mielőtt még bomlásnak indulna benne a kolbász
és a szalonna!
Komolyra fordítva mi a mélyhűtőben fólia zacskóban tároljuk és sokáig eláll.
Amikor fogyasztani szeretnénk a megfelelő mennyiséget a kézi hűtőbe helyezzük,
és akkor másnap már fogyasztható állagú lesz.
A speizban elhelyezett füstölt áru idővel kicsöpög a zsírja és beszárad.
Ha a kivett füstöltárú nyálkássá válik vagy zöld színezetű lesz , illata irritáló akkor
ki kell dobni.
Mi még az éllatokkal sem etetjük meg,de ritka hogy ilyen előfordulna. |
|
piktorka2 |
2015.02.28. 11:21 (#14) |
|
|
Ha elhozod hozzám, az én kamrámban nem romlik meg. Igaz, ideje sem lenne rá. |
|
kezcsok |
2015.02.28. 11:19 (#13) |
|
|
Ha a kolbászt bedugod a konnektorba, és leveri az automatát, akkor elromlott, zárlatos.
Célszerű hozzá vízvezetékszerelőt hívni! (vagy engem, mert én is nagyon szeretem) |
|
kicsoda57 |
2015.02.27. 21:16 (#9) |
|
|
füstölt kolbász, füstölt szalonna, füstölt bármi-re nagyon vigyázni,
ha hazavittük azonnal vegyük ki a fóliázásból, papir csomagból, melynek neylon a belseje.
mert ha igy csomagolásban tároljuk, kint el kezd romlani, penészedni,felpressedni.
a hütőben is bepárásodik a füstölt kolbász és a szalonna is.
erre is vigyázni kell.
jó, ha egy darabig a füstölt kolbászt kint levegőn száritani, hogy párologjon el belőle a nedvesség,
és utána tegyük hütőbe.
|
|
bacskaitamas |
2015.02.27. 20:22 (#8) |
|
|
Az élelmiszereknek nem sajátjuk az "elromlás". Azok inkább megromolhatnak. Tényleg nem érdemes hűtőbe tenni a fincsi házi füstölt kolbászt!!! |
|
|
|
|
üzletben vásárolt, felel csak, mélyhűtött disznóságot, kamra illatát, azért, elfelejtettem, mondani, üzletben, bepárásodik elhozod komolyra, felpressedni nyálkássá konnektorba, döngölt darabig kivett, romlani hazavittük, mondani romlani, kanyarítottam bomlásnak, nedvesség érlelt, kirázná speciel, elhozod módon,
|
|
|
|